Login

openingstijden

ma-vr: 9:00-18:00
za: 9:00-17:00
Zon- en feestdagen gesloten

Hamseweg 4
4101 NT Culemborg
0345-524098
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

openingstijden

ma-vr: 9:00-18:00
za: 9:00-17:00
Zon- en feestdagen gesloten

Hamseweg 4
4101 NT Culemborg
0345-524098
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit zijn wij

Ruim 30 jaar geleden is de familie van Leeuwen begonnen met kaasmaken. De kaas en enkele aanverwante artikelen worden in de vroegere stal verkocht. Er is begonnen met een tafel met daarop een kaasplank en kaasmes.


In afgelopen jaren zijn we uitgegroeid met een uitgebreid kaasassortiment en daarnaast veel streekproducten, cadeauartikelen, zuivel en vlees. 


In 2005 is de kaasboerderij verder gegaan als Kaasboerderij Van Leeuwen-van Doesburg. Dirk en Ria van Doesburg zijn het bedrijf komen versterken en wonen op de boerderij.

Vanaf januari 2020 is het bedrijf definitief overgenomen door Dirk en Ria van Doesburg. De naam van het bedrijf is gelijk gebleven. 

In de winkel kunt u geholpen worden door Ria van Doesburg, Kirsten Wagemaker of Celine van Doesburg.


Dirk van Doesburg is de boer en houdt zich de hele dag bezig met het verzorgen en onderhouden van de koeien. Er moet elke dag 2x gemolken worden, de koeien moeten gevoerd worden, de boerderij moet schoon blijven en het land moet bewerkt worden. Dit alles door boer Dirk ;)

In het fruitseizoen worden er ook aardbeien, frambozen, rode bessen, appels en kersen verkocht. Dit alles van natuurlijk Betuwse fruittelers.
In de maand december heerst er een gezellige kerstsfeer in onze kaaswinkel, in die periode worden er ook veel kerstpakketten verzorgd, dit alles naar wens van de klant.

De kaas wordt gemaakt door een kaasmaakster die met veel enthousiasme haar vak uitoefend. Elke week weer maakt zij met plezier 1 à 2 keer kaas. Bert van Leeuwen maakt ook nog zo nu en dan eens kaas. Hij was degene die vroeger verantwoordelijk was voor de kaas.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kaasboerderij? U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden.

Tot dan!

Dirk en Ria van Doesburg